Ontmoet Letícia Batista – 5G Hub community manager

Home Detail pagina

Ontmoet Letícia Batista – 5G Hub community manager

Met veel plezier stellen wij u onze nieuwe Community Manager  voor: Letícia Batista Da Silva. Vanaf september versterkt ze ons marketing communicatieteam om de 5G Hub-community te ondersteunen en op te bouwen. Als een natuurlijke verhalenverteller en met een passie voor het schrijven van allerlei artikelen, zal ze  vaardigheden aanwenden om ons marketing en community management naar een hoger plan te trekken. Ze brengt hierbij ervaring mee vanuit haar eerdere werk High Tech Campus.

Vanuit het Expat Spouses Initiative, als onderdeel van het Women for Women Program, kwam de warme aanbeveling om Letícia uit te nodigen voor de rol van Community Manager bij de 5G Hub.  Toen we haar voor het eerst ontmoetten, hoefden we niet lang na te denken ! 

Letícia is elke dinsdag tot en met donderdag fysiek aanwezig in de 5G Hub tussen 09.00 en 17.00. Vanuit de Hub vervult ze de rol van gastvrouw en zal zij u van harte welkom heten en rondleiden. Ze is daarbij verantwoordelijk voor onze sociale mediakanalen, de website en organisatie van evenementen om onze community te enthousiasmeren en uit te breiden.

Haar eerste activiteiten zullen zich richten op de geplande evenementen die verband houden met ons nieuwste motto: 5G Hub – Full Throttle Ahead. Onder deze vlag organiseren we een reeks kleinschalige evenementen om elkaar geleidelijk weer persoonlijk te ontmoeten in de 5G Hub.

Vanzelfsprekend wordt goed rekening gehouden met Covid-19-gerelateerde maatregelen. En met Letícia aan boord zullen we zeker bewijzen dat de Covid-19-crisis geen schijn van kans maakt tegen onze passie voor het aansturen van 5G-gerelateerde bedrijfsinnovaties.

Mocht u interesse hebben om de 5G Hub te bezoeken, bijvoorbeeld om meer te weten te komen over de mogelijkheden van 5G ? Dan kunt u in contact komen met Letícia. Dat kan door haar een e-mail te sturen: leticia@5ghub.nl.

Post a Comment