5G Hub tweemaal genomineerd voor Computable award: STEMMEN!

Home Detail pagina

5G Hub tweemaal genomineerd voor Computable award: STEMMEN!

Met veel trots heeft de 5G Hub vernomen tweemaal genomineerd te zijn voor een Computable award!

De eerste nominatie is in de categorie “hardware & Infrastructuur”.

Voor de algemene jury van de Computable Awards 2020 is de reden om 5G HUB Eindhoven te nomineren: Deze 5G HUB is een onmisbare schakel bij de introductie van de vijfde generatie mobiel internet in Nederland. 

De gehele onderbouwing is te vinden via deze link.

Een tweede nominatie is in de categorie “Digitale Innovatie” voor het 5G Project “Connected Ambulance”, waarbij we met samenwerkingspartners Philips, GGD Brabant Zuid-Oost, Catharina Ziekenhuis Eindhoven, Ericsson en VodafoneZiggo werken aan het inzetten van 5G om het mogelijk te maken dat een arts meekijkt naar echografiebeelden van een patiënt die nog onderweg is naar het ziekenhuis.

De gehele onderbouwing is te vinden via deze link.

Ben je het eens met deze nominatie en wil je ons helpen deze award te winnen?

Stemmen kan heel eenvoudig tot en met 1 November 2020 via deze link.