Vangst van de dag: 5G VR Anatomical Learning Platform

Home Detail pagina

Vangst van de dag: 5G VR Anatomical Learning Platform

The Original Content Company (TOCC) heeft recent samengewerkt met Gamoola, Xpllore en  The Grid Factory om ’s werelds eerste VR Anatomical Learning-platform voor Coventry University in de UK te creëren, ontwikkelen en implementeren via een stand-alone 5G-netwerk.

VR Anatomic Learning is ontworpen om het leerproces van medische studenten te verbeteren en is een meeslepende educatieve 3D-simulatie in virtual reality. Studenten kunnen tijdens deze lessen een virtuele tour nemen door het menselijke lichaam om alle individuele lichaamsdelen en hun samenhang gevisualiseerd te zien

(credit: TOCC)

Studies tonen aan dat studenten, wanneer ze worden ondergedompeld in een VR-ervaring, ongeveer 25% van de leertijd nodig hebben in vergelijking met traditionele leeromgevingen in de klas.

(credit: TOCC)

Door dit leermiddel te gebruiken, wat gebruikmaakt van levendige 360 ​​° CGI, kunnen studenten het menselijk lichaam in hun eigen tempo tot in detail verkennen en onderzoeken via een stand-alone 5G-netwerk.

Wat moet je nog meer weten?

 

Bekijk TOCC’s website: https://tocc.work/.