5G Hub en High Tech Campus presenteren het webinar The Future of Health

Home Detail pagina

5G Hub en High Tech Campus presenteren het webinar The Future of Health

Op 27 oktober 2020 komt de 5G Hub, aangedreven door deH ighTech Campus Eindhoven, organiseert het webinar The Future of Health. Met een fantastische groep sprekers wil het evenement enkele van de briljante nieuwe mogelijkheden en innovatieve oplossingen laten zien die 5G-netwerken zullen bieden voor de gezondheidszorg.

Onze gastsprekers delen enthousiast hun ontdekkingen en prestaties in de zorg. Gert-Jan Elzinga gaat in op de toekomst van ziekenhuizen. Vervolgens pakt Marco Gatti grenzeloze connectiviteit aan voor medische toepassingen en simulaties. Marcel Damen gaat praten over validatie en controle voor zorgbudgetten met innovatieve technologie. En Ioana Mereuta sluit ons evenement af en brengt de gesimuleerde realiteit naar de medische wereld. En deze ronde van prikkelende discussie begint met Stefan Krijnen die de 5G Hub introduceert en ons idee van een co-creatie ecosysteem rond 5G-technologie.

Doe mee met een verhelderende en inspirerende sessie.

Klik hier en registreer gratis.