5G Hub x CityLegends = 5GAMECHANGERS

Home Detail pagina

5G Hub x CityLegends = 5GAMECHANGERS

In oktober 2020 is een nieuw partnerschap opgericht, wat zich heeft voorgenomen om het platform 5GAMECHANGERS te bouwen.Dit platform bouwen we op het ultramoderne 5G-netwerk dat de gemeenschap dichter bij elkaar brengt. Met de 5G Hub (Founding fathers: VodafoneZiggo, Ericsson, High Tech Campus en Brainport Development), Fontys ICT, Hulan, InnoSportLab Sport & Beweeg en met achterliggende kennis van de AI-afdeling van de Radboud Universiteit onderzoeken we 5 manieren die nog niet eerder mogelijk waren. Tijdens dit process zullen we zeker enkele technologische uitdagingen tegenkomen en deze overwinnen.

We gaan op een unieke verkenningstocht met functies die zeer divers zijn en door de gemeenschap vaak worden aangeduid als een “gamechanger”. Functies als het geven van feedback over gemaakte trucs, uitvoeringssnelheid en het landen van die ‘dope-truc’ We onderzoeken nieuwe manieren om augmented reality te integreren of een stedelijke multiplayer te creëren waar we zo dichtbij mogelijk willen komen bij een echte evenementervaring! Zelfs het maken van automatische trick-edit video’s op basis van slimme algoritmes behoort tot de verkenningstocht, want wie wil er elke keer uren bezig zijn met videobewerking? En die 5e gamechanger? Dat zullen we een tijdje geheim houden.

CityLegends isenorm enthousiast over de mogelijkheid om de nieuwe mogelijkheden van 5G en de kennis van de partners te benutten.

Laten we een aantal gamechangers creëren!