Webinar 5G en de toekomst van bedrijven – Hoogtepunten

Home Detail pagina

Webinar 5G en de toekomst van bedrijven – Hoogtepunten

Op 10 maart presenteerde de 5G Hub in samenwerking met High Tech Plaza de webinar 5G and the Future of Business. Het evenement presenteerde voorbeelden van succesvolle use-cases en nieuwe experimenten met 5G en liet zien hoe deze technologie een waardevolle aanwinst kan zijn voor innovatieve bedrijven. 

Senna Kloosterman

Senna Kloosterman van Ericsson, opende het evenement als 5G Hub-ambassadeur. Ze nam het publiek mee op een technologische reis, legde uit hoe we van 2G naar 5G kwamen en verwelkomde de community om toenadering te zoeken tot de 5G Hub haar ecosysteem.

Jos Feijen

Jos Feijen, directeur van poppodium Effenaar in Eindhoven, deelde zijn kennis over de entertainmentsector en legde uit hoe 5G een bedrijf kan helpen op te vallen door innovatieve oplossingen te ontwikkelen. Hij benadrukte het belang van vernieuwing in zijn sector, dat te maken heeft met steeds veeleisender wordende menigten. 

Roy Smits

Tim Treurniet van Studio diip / Pegamento en Roy Smits van PSV deelden het podium om de use case die momenteel wordt getest op het PSV trainings complex te bespreken. Door hun partnerschap kan de training van de spelers vrijwel nauwkeuriger en in realtime worden gevolgd door hun coach, die de verzamelde informatie kan gebruiken om de prestaties van de atleten te verbeteren. 

Tim Treurniet

Een vraag- en antwoordsessie sloot het evenement af, dat werd gepresenteerd door Letícia Batista, communitymanager bij de 5G Hub, Karina Garcia Del Real, communitymanager bij High Tech Plaza. Het publiek werd uitgenodigd om deel te nemen aan de 5G Hub Innovation Challenge. Het inschrijvingsproces begint eind maart. 

The hosts Letícia Batista and Karina Garcia Del Real

Bekijk de volledige discussie op ons YouTube-kanaal voor meer informatie: