Ontmoet de Jury – deel 1

Home Detail pagina

Ontmoet de Jury – deel 1

De 5G Hub Innovation Challenge is op zoek naar de meest aansprekende 5G-gerelateerde oplossingen voor een betere, duurzamere wereld. Om ons hierbij te helpen, hebben we een formidabele groep juryleden samengesteld die hun expertise en kennis zullen gebruiken om alle deelnemers te adviseren en onze grote winnaar te kiezen. Benieuwd wie er deel zullen uitmaken van onze jury van betrouwbare deskundigen? Vandaag stellen we twee van hen voor: Andy Lürling en Tijn Willems.
Andy Lürling
Als stichtend vennoot van LUMOLabs en serie-ondernemer heeft Andy Lürling meer dan 20 jaar ervaring in zowel de start-up- als de bedrijfswereld. Zijn VC-fonds richt zich op opkomende soft tech start-ups binnen duurzame steden en gemeenschappen, gezondheid en welzijn, en kwaliteitsonderwijs Voor hem vertegenwoordigen gevallen zoals de AED drone, die consultaties en interventies van hoge kwaliteit op afstand in de telegeneeskunde aanbiedt, de ideale duurzame oplossing.

Tijn Willems

Tijn Willems is senior consultant bij Sustainalize, een bedrijf gespecialiseerd in het helpen van organisaties met alle aspecten van duurzaamheidsimplementatie en inzicht in niet-financiële prestaties. Met eerdere ervaring als Senior Adviseur Klimaatverandering, noemt Tijn Signifyals een formidabel voorbeeld van een bedrijf met een doel en van een duurzame oplossing.