Ontmoet de Jury – Deel 2

Home Detail pagina

Ontmoet de Jury – Deel 2

De 5G Hub Innovation Challenge presenteert met trots haar jury voor de duurzaamheidseditie van 2022. Deze getalenteerde en ervaren specialisten zullen gedurende de wedstrijd waardevolle feedback geven aan onze deelnemers. Maak kennis met Anne van Wijchen en Piet van der Wielen.

Anne van Wijchen

Anne van Wijchen is de Sustainability Manager van High Tech Campus. Zij is direct betrokken bij het project Duurzame Campus, waarbij de focus ligt op CO2-reductie, circulaire economie en biodiversiteit. Een van de doelen van de High Tech Campus is om in 2030 volledig gasvrij te zijn. Een fantastisch voorbeeld van een duurzame oplossing is voor Anne de 3D Foodprinter van HTCE’s ByFlow. De applicatie print maaltijden uit voedselafval.

Piet van der Wielen

Piet van der Wielen is adviseur en programmamanager voor startende en groeiende bedrijven bij Brainport Development NV, de lokale economische ontwikkelingsmaatschappij van Eindhoven. Hij heeft verschillende initiatieven voor de Brainport regio opgezet, zoals De Poort en MKB Financieringsgids. Tevens is hij verantwoordelijk voor de financieringstafels en de meet-and-match tussen Brainport start-ups en de CEO’s van de grote family offices in de Brainport regio.