Ontmoet de Jury – Deel 3

Home Detail pagina

Ontmoet de Jury – Deel 3

NXP en, natuurlijk, VodafoneZiggo zijn partners en supporters van de 5G Hub Innovation Challenge. Als vertegenwoordigers van hun bedrijven leveren ook Laura van Gestel en Doeco Terpstra een briljante bijdrage aan de jury van de 5G Hub Innovation Challenge. Lees meer over hen:

Laura van Gestel

Laura van Gestel

Laura van Gestel heeft een sterke staat van dienst in MarCom en Media, en een passie om merken en bedrijven beter te laten DOEN, niet alleen beter te laten VERTELLEN. In haar rol als Director Brand Communications Media and CSR en bestuurslid van de Vodafone Foundation, leidt zij de teams die verantwoordelijk zijn om de merken Vodafone en Ziggo zo relevant mogelijk te maken voor de samenleving en klanten, en om maatschappelijk verantwoord ondernemen te stimuleren om positieve verandering te bewerkstelligen.

Doeco Terpstra

Doeco Terpstra

Doeco Terpstra is General Manager bij NXP Semiconductors, Product Line Smart Antenna Solutions. NXP levert een enorme bijdrage aan de wereldwijde ontwikkeling van communicatie-infrastructuuroplossingen en mobiele productoplossingen. Als voorbeeld noemen we de geavanceerde GaN-versterkers die een reductie van omvang, gewicht, vermogen en verbruik mogelijk maken in 4G- en 5G-basisstations; en silicium RF-versterkers die de snel voortschrijdende WIFI-standaarden mogelijk maken. Het bevorderen van een betere virtuele verbinding en innovaties in zowel 4G/5G als WIFI hebben een beslissende rol gespeeld in het gaande houden van de wereld tijdens COVID en het faciliteren van een blijvende trend van minder reizen.