Ontmoet de Jury – Deel 4

Home Detail pagina

Ontmoet de Jury – Deel 4

De 5G Hub Innovation Challenge Feedback Sessions vinden plaats op 24 en 25 mei in de 5G Hub. Alle deelnemers zullen hun concepten pitchen aan ons panel van specialisten en waardevolle inzichten van hen ontvangen. Om het geweldige team dat de jury vormt compleet te maken, presenteren we vandaag Martijn van Dordrecht en Iris Hertsenberg.

Martijn van Dordrecht is hoofd consultant en business developer bij Strict, een adviesbureau dat organisaties helpt digitalisering te omarmen. Hij heeft meer dan 15 jaar ervaring als business developer in het telecommunicatie domein, met focus op het creëren van business value op basis van 5G technologie in verschillende verticale. Voor hem zijn cases in de logistiek, waar een enorme hoeveelheid efficiëntie wordt gecreëerd door het verstrekken van real-time informatie en intelligentie via technologie, goede voorbeelden van duurzame oplossingen.

Iris Hertsenberg is afgestudeerd in Ontwikkelingssociologie en in Ruimtelijke, Transport- en Milieueconomie. Zij begon haar loopbaan als ondernemer in de automobielindustrie. Ze stapte over naar IT en telecom en leverde communicatieoplossingen voor de publieke en private sector. In haar huidige rol als Business Developer bij Ericsson en 5G Hub Board Member, is ze actief op zoek naar nieuwe ecosysteempartners om samen slimme infrastructuren en toepassingen te creëren en zo maatschappelijke uitdagingen efficiënter op te lossen dan we tot nu toe deden.