Look-E onthult de Expert View-app in samenwerking met Vodafone en Ericsson tijdens het Mobile World Congress

Home Detail pagina

Look-E onthult de Expert View-app in samenwerking met Vodafone en Ericsson tijdens het Mobile World Congress

Look-E introduceert in samenwerking met de partners van 5G Hub, Vodafone en Ericsson een uniek No Code Visueel Live Labeling systeem. Dit systeem transformeert de manier waarop complexe processen doorlopen kunnen worden. Zo maakt innovatieve technologie gebruik van menselijke experts die op afstand live aanwijzingen geven, in combinatie met door kunstmatige intelligentie aangedreven Large Vision Models (LVM’s). Deze LVM’s fungeren als digitale experts die gebruikers via slimme brillen begeleiden bij de uitvoering van complexe taken.

De Expert View-app maakt interactieve aanwijzingen direct zichtbaar voor installatie-, onderhouds- en reparatiemedewerkers. De app visualiseert de kennis en extra inzichten,  met name die kennis en expertise die voorheen alleen beschikbaar was na opgedane ervaring, door training of met begeleiding van een instructeur ter plekke. De kloof tussen expertise en uitvoering wordt nu dankzij de app overbrugd.

Dankzij de integratie met 5G mobiele edge-infrastructuur worden visuele gegevens direct en zonder vertraging verwerkt; zowel wat de brildrager ziet alsook de realtime interpretaties van de AI-detectie algoritmes. Oprichter en directeur van Look-E BV, Martijn Lukaart: “Dit resulteert in een revolutionaire ervaring voor de brildrager die een extra driedimensionale laag met informatie over de werkelijkheid voor zich ziet. Het is alsof een expert als het ware continu over je schouder meekijkt, je zaken aanwijst en uitlegt.

De samenwerking van Look-E en de 5G Hub markeert een aanzienlijke sprong in de technologische vooruitgang en opent ongekende nieuwe mogelijkheden om zelfs op lekenniveau ondersteuning te bieden. Daarnaast is de gepatenteerde technologie klaar om naadloos te worden geïntegreerd in de volgende generatie wearables. Volgens Jan Spruijt, hoofd van 5G Hub bij Vodafone: “Deze strategische alliantie versterkt de overtuiging van Look-E, Ericsson en Vodafone om de grenzen van technologische vooruitgang in de telecomsector te verleggen.”

Het hoogtepunt van deze samenwerking zal worden getoond op het Mobile World Congress eind februari 2024 in Barcelona op stand 8.0B31.7.

Dit project is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage uit het Stimuleringsfonds Metropoolregio Eindhoven

Heeft u interesse in Spatial Computing en AI, wilt meer informatie, een demonstratie bijwonen van Expert View of direct. aan de slag om uw eigen AI expert te trainen? Surf dan naar https://takealook.icu