VodafoneZiggo benoemt Thomas Helbo tot Chief Technology Officer

Home Detail pagina

VodafoneZiggo benoemt Thomas Helbo tot Chief Technology Officer

Thomas Helbo, de onlangs aangestelde Executive Director of Technology bij VodafoneZiggo, bezocht gisteren de 5G Hub en benadrukte het belang van de 5G Hub voor VodafoneZiggo als innovatieve speler in de markt. Zijn bezoek onderstreepte de toewijding van VodafoneZiggo aan vooruitstrevende technologie en het leveren van geavanceerde oplossingen voor haar klanten.

De 5G Hub, gelegen op de High Tech Campus in Eindhoven, is een dynamisch centrum voor de ontwikkeling en presentatie van baanbrekende 5G-technologieën. Van zelfrijdende auto’s tot slimme warmtepompen illustreert de hub de transformerende kracht van 5G-connectiviteit. Minister van Economische Zaken Micky Adriaansens, die eerder de hub bezocht, uitte enthousiasme voor het potentieel van 5G-technologie in het verbeteren van verschillende aspecten van het dagelijks leven, werk en productie.

Thomas Helbo, die op 8 januari 2024 zijn functie als Executive Director of Technology aanvaardde, als opvolger van Eben Albertyn, bevestigde het belang van de 5G Hub bij het bevorderen van innovatie binnen VodafoneZiggo. Puttend uit zijn uitgebreide ervaring in verschillende technologische rollen, waaronder Chief Transformation & Strategy Officer bij TDC NET en COO bij JT Global, erkent Helbo de cruciale rol die technologie speelt in het vormgeven van de klantbeleving.

Thomas Helbo: “Ik kijk ernaar uit om mee te werken aan een verbeterde klantbeleving en om te innoveren als CTO bij VodafoneZiggo. Ik ben vastbesloten om veilige, betrouwbare en naadloze connectiviteit te bieden aan al onze klanten door onze technologieën radicaal te vereenvoudigen en naadloos af te stemmen op onze overkoepelende strategische doelen, zodat we optimaal presteren als organisatie.”

Jeroen Hoencamp, CEO bij VodafoneZiggo, toonde vertrouwen in het vermogen van Thomas Helbo om bij te dragen aan de technologische vooruitgang van het bedrijf. “Ik heb het volste vertrouwen in Thomas en ik ben ervan overtuigd dat hij veel waarde en ervaring zal toevoegen aan VodafoneZiggo vanuit zijn vorige rollen in telecommunicatie en de technologiesector. Samen met ons Senior Leadership Team blijven we gefocust op onze vernieuwde strategie om de beste netwerken voor onze klanten te leveren.”

Het bezoek van Thomas Helbo aan de 5G Hub versterkt niet alleen de toewijding van VodafoneZiggo aan innovatie, maar geeft ook een strategische afstemming weer met het transformerende potentieel van 5G-technologie bij het vormgeven van de toekomst van telecommunicatie en klantbelevingen.