5GHUB
INNOVATION
CHALLENGE

2022 sustainability edition

Ga de uitdaging aan

Gaat jouw team de uitdaging aan? Stuur ons een bericht en blijf op de hoogte voor de volgende editie van de 5G Hub Innovation Challenge.

Laatste nieuws

TechBinder wint juryprijs 5G Hub Innovation Challenge

Winnende 5G-oplossing biedt doorbraak in scheepvaartindustrie 29 juni 2022 TechBinder is de jurywinnaar van de tweede editie van de 5G…

Terugblik naar 5G Hub Innovation Challenge 2021

Op 29 juni 2021 vond de finaleronde van de allereerste 5G Hub Innovation Challenge plaats in het High Tech Campus…

Tijdslijn

April 25th
Selection round
May 12th
Information day
the 5G Hub
May 24th and 25th
Feedback round
June 10th
Speed dates
June 29th
Final round

Veelgestelde Vragen

Wat gebeurt er met de IP-rechten van de teams?

Teams behouden hun IP-recht volledig. De 5G Hub gelooft dat we geweldige dingen kunnen doen via co-creatie. Ons doel is dan ook om door middel van samenwerking uw idee verder te ontwikkelen en te werken aan de nieuwste 5G-toepassingen. Dit is niet alleen gunstig voor u en het 5G Hub-ecosysteem, maar ook voor de samenleving als geheel.

Wat heeft jouw use case nodig om te winnen?

We zijn op zoek naar het meest spraakmakende 5G-idee of -concept dat de discussie over duurzaamheid zal verhitten. Mogelijk werkt u al met 5G of heeft u plannen om uw oplossing met deze technologie in te zetten.

Waarom promoten we deze uitdaging?

Wij willen samenwerken aan de gebieden van expertises van de teams en deze combineren met de ervaring van onze partners. Met het organiseren van deze challenge willen we innovatie stimuleren en het ondernemersklimaat in Nederland ondersteunen. Samen streven we ernaar om de toekomst vorm te geven door uitstekende toepassingen te laten zien en een ondersteunend ecosysteem op te bouwen.