5G Innovation Challenge

Home 5G Innovation Challenge

Wat bieden wij aan?

  • Werken met de nieuwste stand-alone 5G-architectuur. Dat betekent snelle, veilige, robuuste breedbandverbindingen en ultralage latency
  • Mogelijkheden om op een natuurlijke manier onderdeel te worden van het ecosysteem van High Tech Campus Eindhoven, Brainport Development, VodafoneZiggo, Ericsson, Strict en Rabobank.
  • Begeleiding van experts met veel technische kennis
  • Co-creatieprogramma voor de winnaars begeleid door bewezen en vertrouwde experts

Tijdlijn

9 mei - Sluiting van de aanmeldingen
11 mei - Eerste selectie van de meest aansprekende cases
25 en 26 mei (in de middag) - eerste feedbackronde
11 mei - 28 juni (tbd): speeddates
29 juni - Finale presentaties en bekendmaking van de winnaar
Sept.2021 - Start op maat gemaakt ontwikkelingsprogramma

Veelgestelde Vragen

Mogen we onze eigen IP rechten behouden?
Ja natuurlijk! We geloven in werken in co-creatie, onze kennis gebruiken en dat combineren met die van jou, we geloven dat we geweldige dingen kunnen doen. We willen dus samenwerken aan de nieuwste 5G-applicaties, waar jij en ons van zullen profiteren!.Waar zijn we naar op zoek?
We zijn op zoek naar het meest spraakmakende 5G idee of concept dat de wereld zal veranderen. Dit kan een oplossing zijn die nu al met 5G werkt, maar het kan ook zijn dat je plannen hebt om 5G in je oplossing the implementeren.

Waarom hebben we deze challenge?
Zoals gezegd geloven wij in werken in co-creatie. We willen samenwerken met teams die deskundige kennis hebben op hun vakgebied en dat combineren met alle kennis van onze partners. Samen werken we aan het vormgeven van de toekomst, door verbluffende use cases te laten zien en door een ondersteunend ecosysteem op te bouwen.

111