5G HUB
INNOVATION CHALLENGE

 

2023 Smart Societies

De derde editie van de 5G Hub Innovation Challenge is begonnen!

Welkom bij de Smart Societies-editie! Dit jaar kijken we ernaar uit om samen na te denken over hoe we een meer omarmende samenleving kunnen creëren door thema's als wonen, sport, mobiliteit, leren en inclusie te bespreken. De winnende start-up of scale-up ontvangt een Business Acceleration Program gepromote door de 5G Hub en haar partners.

Dit programa bestaat uit de volgende aspecten:
- Value proposition definition
- Technical support
- Marketing campaign
- Business consultancy
- Funding and subsidy consultancy

Eén winnaar, maar prijzen voor iedereen

Alle teams die zijn geselecteerd om deel te nemen aan de 5G Hub Innovation Challenge, hebben recht op een speeddate met een van onze partners. Dit betekent dat alle deelnemers de kans krijgen om te communiceren met het 5G Hub-ecosysteem en kennis uit te wisselen met succesvolle bedrijven die hen kunnen helpen waardevolle informatie te verkrijgen om op te schalen in de markt.

Meld je aan via onderstaand formulier om mee te doen aan de challenge. Neem bij vragen contact met ons op via info@5ghub.nl. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

De jury

Timeline

to-be-announced-red-rubber-stamp-over-white-background-86701643

FAQ

Wat gebeurt er met de IP-rechten van de teams?

Teams behouden hun IP-recht volledig. De 5G Hub gelooft dat we geweldige dingen kunnen doen via co-creatie. Ons doel is dan ook om door middel van samenwerking uw idee verder te ontwikkelen en te werken aan de nieuwste 5G-toepassingen. Dit is niet alleen gunstig voor u en het 5G Hub-ecosysteem, maar ook voor de samenleving als geheel.

Wat heeft jouw use case nodig om te winnen?

We zijn op zoek naar het meest spraakmakende 5G-idee of -concept dat de discussie over duurzaamheid zal verhitten. Mogelijk werkt u al met 5G of heeft u plannen om uw oplossing met deze technologie in te zetten.

Waarom promoten we deze uitdaging?

Wij willen samenwerken aan de gebieden van expertises van de teams en deze combineren met de ervaring van onze partners. Met het organiseren van deze challenge willen we innovatie stimuleren en het ondernemersklimaat in Nederland ondersteunen. Samen streven we ernaar om de toekomst vorm te geven door uitstekende toepassingen te laten zien en een ondersteunend ecosysteem op te bouwen.